Vilket kort väljer du?

Hej!

Det är dags för ”Vilket kort väljer du?”🤗🔮✨

Är du redo för ditt personliga budskap?

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>
>
>


🌟 Du som valt detta kort uppmanas att släppa kontrollen. Det är någonting som du just nu anstränger dig lite för hårt för att kontrollera eller uppnå. Denna forcerande kraft skapar enbart mer blockeringar, samt gör att du blir blind för andra idéer. Så, andas in andas ut, släpp ner axlarna, fimpa skygglapparna och lämna över processen i universums händer.

🌟 Du som valt detta kort uppmanas att stanna upp och skaffa dig en uppfattning om läget. Är det kanske så att du tagit på dig för mycket? Se över och red ut, var så praktiskt och noggrann du kan, så att du sedan kan gå framåt med större klarhet och lättare packning. Och du – låt dig inte påverkas av vad andra människor säger, men var också noga med hur du uttrycker dig mot andra.

🌟 Du som valt detta kort uppmanas att ta fram ditt modiga jag! Vad är det som hindrar dig från att rusa mot nästa mål eller uppfylla dina drömmar? Tro på att du kan skapa vad du än vill ha! Bästa sättet att göra det är att kombinera inspiration med hårt arbete och att i alla situationer vara dig själv. Om du märker att någon motarbetar dig uppmanas du att hantera situationen så lugnt du kan.

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl på [email protected] ❤️

2 thoughts on “Vilket kort väljer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *