Vilket kort väljer du?

Hej!

Det är dags för ”Vilket kort väljer du?”🤗🔮✨

Är du redo för ditt personliga budskap?

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>
>
>


🌟 Du som valt detta kort uppmanas att gaska upp dig! Det är inte så illa som det verkar, du har bara hamnat i en låg/negativ tankesnurra kring någonting. Hur kan du bryta den onda cirkeln så att du vågar se ljust på livet igen? Rensa bort energimässigt skräp som tynger ner dig och håller dig kvar i en låg frekvens. Du har det i dig – såväl elden som ljuset. Fram med det bara!

🌟 Du som valt detta kort uppmanas att låta känslorna svalna. Kanske befinner du dig mitt uppe i ett gräl eller en dispyt av något slag eller så är du överdrivet gåpåaktig och framåt just nu. Försök därför att inte ”röra om i grytan” mer utan sänk värmen på plattan, ta ett djupt andetag och luta dig tillbaka.

🌟 Du som valt detta kort uppmanas att ta kommandot över ditt liv. Du vet ju vad du vill ha och hur du vill ha det, så det är dags att skapa en strategi för hur du ska få det. Inget mål är för stort men ibland kan man behöva dela upp det i mindre etapper. Om det är vad som krävs – gör det. Och kom ihåg: Ambition är inte ett fult ord! Go chase your dream!

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl på [email protected] ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *