Vilket kort väljer du?

Hej på er ☺️

Dags för ”Vilket kort väljer du?” 🔮
Så – är du redo för ditt budskap? Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

COSMIC WOMB
Detta kort är en påminnelse om att du håller på att genomgå en vacker transformation. Än vet du inte vad den ska mynna ut i, men lugn – bara lugn. Allt är som det ska och låter du bara flödet ha sin gång och inte håller fast vid gammalt av rädsla eller försöker forcera framåt, så kommer allt bli så bra. Så vackert.

Och – kom ihåg att det alltid är tryggt för dig att uttrycka ditt innersta, dina önskemål, din vilja, dina behov, dina begär … och att dansa fram i livet i kreativitet ❤️

WAILING TREE
Detta kort är en uppmaning till dig att stanna upp ett tag, att hämta andan, att samla och hämta hem dig själv efter allt som varit, innan du tar nya steg framåt.

Det kan handla om vila och återhämtning såväl som att återhämta dig från en breakup eller annan jobbig upplevelse.

Så – tillåt dig att sörja. Att slicka dina sår. Att ta lärdom och integrera dina insikter innan du går vidare. Allt är som det ska ❤️

EYES OF THE EAGLE
Detta kort är en inbjudan till dig att se saker ur alla perspektiv möjliga – och därmed förlika dig med att allt ”är”. Våga se det fula, det dåliga, det vackra, det goda … utan att reagera. Som sagt, allt är. Du behöver inte förändra någonting, förutom det i dig själv och på din väg som du inte tycker om. Så – förändra det som förändras kan, och förlika dig med det som inte kan förändras.

Så länge du går framåt med ett modigt och ärligt hjärta kan inget gå fel, kom ihåg det ❤️

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *