Vilket kort väljer du?

Hej på er!

Dags för ”Vilket kort väljer du?”

Och idag är det ingen vanlig dag, för idag är det nämligen fullmåne! Lås oss se om du får något budskap som passar in denna måne, som ju på många sätt innebär att cirkeln sluts eller att något avslutas/släpps taget om.


Så – ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

FREDSBEVARAREN
Här har vi ett kort som uppmanar dig att ”sluta tro att du måste ha rätt”, och om det rimmar samman med där du är just nu är det jättebra, men jag skulle vilja be dig kika på om det finns något område där du envist klamrar dig fast, mest ”bara för att”. Finns det något du skulle kunna släppa, avsluta, för att få lite mer sinnesro? Kanske till och med lite tid över till sådant som ger och inte bara tar.

Vad eller vem har gjort sitt i ditt liv, alltså? 🌸

LORDEN
Det här kortet ber dig att fundera över om det finns något område du kan vara än mer ”storsint”? Finns det något område, eller tillsammans med någon person, som du liksom känner att du inte är ditt bästa jag med? Om så vill jag fråga dig: Vem VILL du vara? Hur vill du vara? Hur vill du att situationen ska se ut/utveckla sig och hur kan du bäst agera för att det ska bli som du önskar?

Du bestämmer riktningen mer än du tror, enbart genom den energi du utstrålar. Be aware 🌸

SHAMANEN
Okej, min vän. Du behöver släppa taget. Ja, om det du tror att du kan kontrollera. Vilket är det mesta, eller hur? Men du … tänk efter. Är det så? Och skapar det ett härligt liv, en skön tillvaro, att alltid försöka kontrollera och hålla fast och ”ordna till det bästa”? Att alltid känna att man behöver ligga steget före?

Nej, detta kort uppmanar dig att släppa in friden i livet. Att ha tillit till att allt ordnar sig till det bästa och att allt blir som det ska. Du är inte ensam. Gör din del, och släpp sedan taget med tillit till den gudomliga timingen 🌸

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig.

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

2 thoughts on “Vilket kort väljer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *