Vilket kort väljer du?

Mina vänner, det är dags för ”Vilket kort väljer du?” 🔮

Är du redo för ditt personliga budskap?

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

1 Ormen 🌟
Du som väljer detta kortet uppmanas att våga ta klivet ur det gamla och börja visa upp ditt sanna jag och dina gåvor för världen. Det är dags nu, du är redo. Du har gjort det förberedande arbete som krävs och du är det hög tid att svida om och ta på dig en kostym som passar och uttrycker ditt nya – sanna – jag.

2 Shamanen 🌟
Du som väljer detta kortet uppmanas att ta tillbaka din kraft. Återvinn din styrka och styr bort från de yttre krafter som inte vill se dig utvecklas/lyckas. När du vågar ha tillit till din egen förmåga – och till att du är gudomligt skyddad – kommer allt börja gå din väg.

3 Den kloka 🌟
Du som väljer detta kortet uppmanas att kavla upp ärmarna och lägga manken till. Engagera dig och ta även emot den hjälp som erbjuds, vare sig den är i form av råd eller annat. Fokus och helhjärtat engagemang kommer göra att du tar dig ur stiltjen och börjar bana väg för dig själv på livets stig. Du har saker att utföra – så kör igång!

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig via mejl på [email protected] ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *