Är du medial?

Visst är den frågan spännande? Såklart du är medial säger jag med självsäkerhet! Alla människor är mediala, men de har kanske inte brytt sig om att ta reda på det. Likväl som vi alla föds med våra sinnen: smak, syn, lukt, hörsel, känsel och så vidare så föds vi även med våra mediala sinnen. De sinnena är aktiva när vi föds men så småningom förstår vi som små individer att ingen i vår omgivning kan förstå oss när vi använder t ex telepati, utan vi lär oss att använda det talade språket. Från början när vi föds vet vi vilka vi är, vi vet att vi är reinkarnerade själar och vi vet att vi återfötts av en eller flera anledningar. Men sedan medan tiden går och vi blir mer och mer lika de människor vi har runt oss så glömmer vi bort detta. Så visst är du medial, du behöver bara komma ihåg det!

Jag har hela mitt liv haft en stark känsla av att det vi ser inte är allt, utan att det finns en annan värld runtomkring oss som vi inte kan se med våra vanliga ögon. Jag har alltid sett andar, som vanliga personer, men när ingen runtomkring mig kunde se det jag såg så blev jag rädd och trodde att det var något fel på mig. Så jag tryckte undan den världen och istället hamnade andarna i periferin, som skuggvarelser – och det var ju ännu mer skrämmande. Först när jag var 41 år (för 9 år sedan) tog jag emot Reconnective Healing och The Personal Reconnection och efter dessa sessioner så började det hända storartade saker runtomkring och i mig. Jag gick även och utbildade mig att bli en utövare av Reconnective Healing och så fort jag kom hem från utbildningen sent en söndagkväll hösten 2009 registrerade jag mitt eget företag – för detta måste jag bara jobba med – kände jag starkt! I början så hände det verkligen många saker som jag inte hade en aning om: jag såg och kände energier, jag kunde se tidigare liv hos mina kunder, jag kunde se hur det såg ut i deras hem, jag fick kontakt med deras guider och änglar – samt mycket mer som jag inte alls visste vad det var. Detta resulterade så småningom i att jag hamnade på en medial utbildning, och efter två helgkurser säger kursledaren att jag nu var redo att ha mina egna storseanser, jag var ett färdigt medium. Vet man något om mediala utbildningar så vet man att detta inte är normalfallet, utan det brukar ta många år innan man är färdigutbildad. Men jag var redo för detta, det var min livsväg och därför gick det så fort. Jag visste redan hur man gjorde – jag behövde bara komma ihåg det!

Med hopp om att du vill läsa mer om min spännande resa!
Med varma och kärleksfulla hälsningar,
Camilla Hosenfeld
Medium, Universell Kommunikatör® och Kursledare
Foundational Reconnective Healing™ & Reconnection Certified Practitioner™
www.billablin.se

2 thoughts on “Är du medial?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *