Att utveckla sin telepatiska förmåga

Jag ser på Livsenergis alla medlemmar som en fin källa människor som uppfattar världen och universum med fler sinnen än de grundläggande fem. Vi är alla nyfikna på det som ligger bortom det normala i livet och det vi kan se i vår tredimensionella värld. Det som är så härligt med oss alla är att vi har ett öppet sinne, och med det kan vi ta oss till platser och situationer som kan lära oss nya saker och utveckla oss som människor.

Jag tror att det finns en röd tråd i allas vår individuella nyfikenhet, oavsett om du vill utforska meditation, tarot, andevärlden eller något annat. Jag vågar mig på att koka ner vår nyfikenhet till en önskan om att kunna kommunicera på nya sätt. Det är den röda tråden.

Enligt Svenska Akademiens Ordlista (SAOL) betyder ordet kommunicera att stå i förbindelse med, att meddela sig, att samtala. Kommunikation är alltså ett väldigt vidsträckt begrepp, och det är vad vi gör när vi tar kontakt med andevärlden, det är också vad vi gör när vi utför healing, praktiserar yoga, lägger orakelkort eller jobbar med kristaller. Och precis som vi kan kommunicera i dessa kanaler eller med människor omkring oss kan vi även föra en dialog med djur.

Djurområdet fascinerar mig. Och genom att kika på vilka böcker som snabbt rycks från hyllorna känns det som att det finns många fler än jag som vill förstå djuren bättre. Livet enligt djuren och serien om Mästerkatten är exempel på populära böcker där djur meddelar sig. Nu, efter flera år av letande har vi äntligen hittat en bok om djurkommunikation som känns rätt som medlemsbok. I Pea Horsleys Kommunicera med djur får vi nämligen lära oss att utveckla vår telepatiska förmåga och bemästra dialogen med djur! Med facit i hand vägleder den vida uppskattade Pea oss steg för steg. Och tro inte att vi är begränsade till våra husdjur – nej, Pea bjuder in alla levande ting till samtal; träden, insekterna, blommorna m.m.

Låter inte det häftigt? Jag kan bara säga att om – eller när – jag lyckas knäcka den här koden och kan kommunicera med Bianca (min hund) och Spirou (min katt) så tror jag att mitt och min familjs liv kommer att förändras på djupet. Känslan att en dag kanske få vara en del av deras värld på ett helt nytt plan känns svindlande och kul, men att potentiellt kunna förändra vår relation till det bättre och ge dem det de behöver för att vara sina bästa jag är ett hopp som nog aldrig kommer överge mig.

Se gärna min intervju med Pea online. Hon har den nättaste energin och har så mycket häftigt att dela med sig av – både berättelser och tips för att komma i gång. Och glöm inte – du behöver inte ha ett eget husdjur för detta. Du kan vända dig till ekorren i skogen, fågeln på balkongen eller varför inte den skrämmande spindeln för din träning.

Peas bok är min början på en ny sorts kommunikation. Häng med in i djurrikets värld som är en outtappad källa till visdom. Kanske vi kan följa och peppa varandra på SoulGroup (gruppen på Facebook där du kan träffa andra medlemmar)?

Varma hälsningar,
Alexandra Jerselius 

TIPS: Ljud för healing

Att vara på hjärtats och kärlekens frekvens är inte alltid så lätt. Dock underlättar det i livet och är många gånger avgörande för att komma vidare i vår egen utveckling, både i visualisering, i relationer och t.ex. i kommunikationen med djur. Det finns en massa tips och tricks för att landa i rätt tillstånd. Ett av dem är ljud och musik på 528Hz. Om du tycker om musik kan jag tipsa om att leta upp ett par gratis ljudspår på YouTube och se om detta är något för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *