Budskap vecka 29

Budskap, vecka 29:

Det som kommer till mig redan innan jag tittat på kortet är ”Gå i frid”. Gå in i denna nya vecka med fridfulla steg och ett harmoniskt hjärta. Låt dina långsamma, djupa andetag grunda dig och leda dig. Det är genom andetagen du lär känna ditt hjärta. Här finns allt du någonsin velat veta. Oräkneliga mängder visdom gömmer dig här – visdom som du samlat på dig under flera livstider. Allt finns där, bara du letar.

Hur letar man i sitt inre då? För visst känns visdomen i ditt eget hjärta svår att lokalisera. Den är väl gömd, men inte omöjlig att finna. Lär du dig bara navigera i ditt inre, rensa bort allt damm och alla skuggor, är dina möjligheter oändliga. Precis som faraos största hemlighet (fortfarande?) är dold långt inne i den massiva pyramiden, finns allt du behöver veta inom dig. Men det krävs arbete och det krävs, om inte hacka och spade, tålamod och självmedkänsla.

Veckans budskap är också att förutom att lyssna inåt och leta efter svaren i ditt hjärta att ta dig en extra titt… om någon verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen det. Lita till din magkänsla. Säg inte ja direkt – utan tänk över, och känn in.

”Allt är inte guld som glimmar” får jag också till mig. Odla din urskiljningsförmåga, så att du med omdöme och med klar blick kan se verkligheten som den är.

Du har förmågan, lita på den. Och som sagt: Om något verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen det. Inte alltid, men väldigt ofta.

Önskar er fina dagar tills nästa gång vi hörs 💜

/Sofia

•••

Önskar du personligt budskap/vägledning är du innerligt välkommen att kontakta mig via mejl, [email protected] eller via mitt IG-konto @sofia_the_intuitive 💜 Ett kort med kortare budskap 100 kr. Djupare vägledning (3–4 kort, nutid + framtid) 350 kr. Pendelsvar (ja/nej) + kortare intuitivt budskap 50 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *