När en dörr stängs…

… öppnas i regel en annan. Den här bloggen är ett resultat av det, kan man säga. Bara några dagar innan jag fick frågan om att börja blogga här på Livsenergi så hade jag stängt en dörr. En stor, ganska betydelsefull dörr som stått öppen länge men som på senare tid börjat tära på mig.

Det var självklart inget lätt beslut att stänga den dörren, eftersom jag visste att när jag gjort det fanns det ingen väg tillbaka. När jag dock hade skickat iväg det där mejlet, den slutgiltiga knuffen som fick dörren att slå igen ordentligt, visste jag DIREKT att jag gjort rätt.

Lättnaden som sköljde över mig var omedelbar. En starkt kvitto på att jag gjort rätt som lyssnat på min inre röst.

Hade jag inte stängt den dörren hade kanske inte den här öppnats, men det kan man ju aldrig veta. Det man kan ta med sig är att när man följer magkänslan, hjärtat och den inre rösten – så blir det oftast (jag skulle vilja säga alltid!) rätt.

Den här bloggen kommer till stor del handla om just det, om att lyssna inåt. Det kommer främst bli en plats där jag delar med mig av de intuitiva budskap jag får genom mina orakelkort, men vi får se vart vid hamnar. Vägen är inte utstakad och förmodligen inte heller spikrak. Så jag låter bloggen växa och ta form allt eftersom.

Vill du komma i kontakt med mig är du jättevälkommen att mejla mig på [email protected] eller kika in på min Instagramkonto, @sofia_the_intuitive <3

Vi börjar så. I ett inlägg lite längre fram kommer jag presentera mig mer ingående. Är det något du undrar över är det bara att kommentera, det är bara att fråga på 😉

/Sofia <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *