Daglig energidusch för inre storstädning 

Idag har jag valt att sitta på ett café och jobba. Jag gillar verkligen atmosfären på caféer och blir både effektiv och kreativ i miljöer med okända människor. Det är väldigt tidig morgon, men jag är inte ensam här. Bredvid mig sitter en man med sin dator och i ögonvrån ser jag något som rör sig. Jag tittar upp och ser att mannen skakar sitt ena ben så där som när man inte kan sitta still. Helt plötsligt slutar han, men börjar i stället rycka med foten. Sedan klappar han händerna mot knät. Plötsligt tar han en paus och vilar huvudet i händerna. Och så börjar han om igen…

Jag tycker det hela är lite underhållande och börjar fundera över vad jag själv håller på med för kroppsrörelser som andra kan iaktta och ha lite roligt åt. Dessa beteenden är säkert tecken på något, men exakt vad varierar nog för både situation och människa. Och så slår det mig: Dessa rörelser syns utåt. Tänk då hur många egenheter vi har som inte är synliga för andra...

Oftast är vi nog inte medvetna om våra små vanor och karaktärsdrag. Det är först när något stör oss i livet som vi eventuellt tar itu med det. Som Livsenergis medlemsbok nr 8 lanserar vi en mycket efterlängtad bok av Bradley Nelson. Kroppskoden är en uppföljare till Emotionskoden och precis som titeln säger ger den oss koden till att komma i kontakt med vår kropp. Eller, egentligen är det vårt undermedvetna som vi lär oss kommunicera med för att få reda på orsaken till sådant som ger sig uttryck i kroppen, såsom sjukdomar, smärta, sinnestillstånd osv. När vi har identifierat orsaken kan vi även använda Dr Nelsons metod för att lösa upp obalansen och bli av med problemet. Det låter enkelt, och det är det också. Samtidigt är det otroligt omfattande.

Den här boken är nog den mest tydliga steg-för-steg-guide som vi någonsin har lanserat. Det är en karta över kroppens alla delar med instruktioner om hur du navigerar i denna komplexa värld för att hitta fram till problemets kärna. I mitt samtal med Dr Nelson fick jag också insikt i hur denna metod kan användas väldigt brett i livet – från att läka djupa sår, trauman och sjukdomar av olika slag till att jobba med förebyggande hälsa, både för oss själva och för andra.

För att ge dig ännu en dimension av kroppskoden kan den hjälpa oss att fånga problem innan de uppstår. Vi behöver inte ens veta vad som är fel. Min största take-away från intervjun med Dr Nelson var hur enkelt vi kan förekomma ohälsa. En snabb incheckning med sitt undermedvetna på morgonen kan rensa bort de obalanser som stigit till ytan och är redo att justeras. Jag ser det lite som att ta en rengörande energidusch. Och gör vi det regelbundet så undviker vi att obalanser fastnar och utvecklas till större problem. Visst låter det som en bra grej? Det undermedvetna är vår bästa vän – det har svar på allt!

Det bästa av allt är att vem som helst kan lära sig använda kroppskoden och öka sitt välmående.

Så till alla er som längtat efter boken – här är den äntligen. Och till alla er som inte längtat – här har ni en väldigt spännande handbok för ett friare liv!

Jag önskar er en underbar försommar!

Soliga hälsningar,

Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *