Eget ansvar för sin energi

Tänk att energi är något vi har inom oss och ständigt omringas av var vi än är, ändå är det så abstrakt och svårfångat. Hur hänger det ihop? Jag kan bli smått frustrerad av att inte se eller fysiskt kunna ta på energi eftersom den är så otroligt påtaglig ibland. Håller ni med? Nu är det ju många av våra medlemmar som är duktiga på detta område, men ni kanske minns hur det kan kännas? Det stökar liksom till det i livet när man inte känner att energikroppen är hel och i balans.

En halt energikropp kan ju även påverka relationen till sina närstående. Ta till exempel skillnaden med att ha ont någonstans, kanske i ett knä. Det är lätt att beskriva den smärtan för en vän och hon skulle nog förstå med en gång. Hon kanske även skulle se att du haltar och ana redan på långt håll att det är något hos dig som är lite ur balans och anpassa sitt möte med dig efter det, t.ex. genom att visa medkännande och förståelse för situationen. Det subtila och osynliga med obalans i energikroppen kan däremot vara minst lika smärtsamt och ge lika mycket skav i livet som ett skadat knä. Därför är vi glada att presentera periodens bok av Oliver Niño som erbjuder ett konkret 5-stegs-program för att återfå det rena energitillstånd vi föds med!

Olivers bok är något jag verkligen behöver just nu. Inte bara är den inspirerande och spännande, utan den innehåller ett väl avgränsat och tydligt program för att på en ganska kort tid återställa balansen i sin personliga energi och höja sin frekvens. Jag älskar mig själv mer med en hög frekvens och vill lära mig att hålla mig där och snabbt återvända dit när jag faller av. Jag känner att jag bidrar så mycket mer till omvärlden i det tillståndet. Det gör vi nog allihop. Och än bättre, min tro är att har man väl gjort programmet en gång så är det enklare att följa upp det och bibehålla en så ren och ursprunglig energi som vi är värda =). I grund och botten har vi ett ansvar för vår egen energi eftersom vi har ett ansvar för hur vi vill leva vårt liv. De båda hänger ihop!

Oliver har en spännande livsresa som inspirerar. Ni kan lyssna på den i vår intervju eller läsa mer om honom på sid 18. Han fick upp mina ögon för Sedona i Arizona som verkar vara en helt magisk plats. Bara bilder därifrån skapar en längtan och naturmänniskan i mig vill flyga dit med detsamma. Det här med heliga platser och starka energipunkter är ju spännande alltså… Jag besökte en sådan plats på Mallorca nu under juli månad, på en helt otrolig vandring i bergen kring Valldemossa. Tänk om vi skulle ta en resa ihop någonstans. Det hade varit väldigt roligt.

Jag hoppas att du ska uppskatta Olivers bok lika mycket som jag, och uppenbarligen även som Anthony William.

Önskar dig en härlig sensommar!

Varma energikramar,

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *