Vilket kort väljer du?

Hej på er ☺️

Dags för ”Vilket kort väljer du?” 🔮
Så – är du redo för ditt budskap? Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

BERGEN
Stå fast vid det du tror eller fokuserar på, för det är helt rätt. Rädslor har ingen plats i ditt liv, för du vet – innerst inne – att du är lika djupt rotad som berget, en del av alltet. Du är stark. Och – om du inte vet åt vilket håll du ska gå – stå kvar. Det kommer visa sig, i sinom tid. TILLIT❤️

KRONHJORTEN
Stå stark, stolt och stadig i såväl dina beslut som dig själv. Ha tillit till att din intuition leder dig rätt. Våga följa den. Jag skulle vilja säga: LEV I DEN. Med den. Låt den bli ditt rättesnöre, den väg du osvikligt vandrar oavsett vad du ställs inför ❤️

SHAOLINMÄSTAREN
Balans, min vän. Mellan vila och rörelse. Mellan att agera och vänta in. Mellan tänka och känna. Här har vi verkligen en uppmaning om att vara närvarande, i dig själv, i det som är. Och kom ihåg – det som är, är i konstant förändring. Så flyt med. som sagt – NÄRVARO ❤️

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

4 thoughts on “Vilket kort väljer du?

  1. Tack Sofia..Det slår mig att jag levt
    ett tag..Kronhjorten är på spiken !!
    Blåser inte omkull i första vindil..

  2. Drogs till den röda stenen och budorden slog in helt rätt in i min inre resa jag är i nu. Jag jobbar mycket med mig själv just nu och att hitta en balans i mig själv med olika energier runtomkring mig i min vardag, både privat och på jobbet, samt jobbar med att stanna upp och bara vara i nuet, just där behöver jag vara mer tålmodig….Tack! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *