I healingens vindöga

Det händer mycket nu! Säsongen skiftar, energin varierar, temperaturen växlar och vi förbättrar. Jag vill lite kort berätta för dig om ett par nyheter och funktioner här på Livsenergi som förhoppningsvis ska ge dig som medlem extra glädje. Men först några ord om Periodens bok – Upptäck healern inom dig.

Healing är ett spännande ämne och är ett av de få grenar inom vår spirituella värld som faktiskt är accepterat i många delar av vårt samhälle. Healingens effekter börjar nyfiket registreras och undersökas av vetenskapens värld och vården ordinerar på många håll healing som en del av läkningen osv. Det bästa av allt är att vi alla besitter healingens kraft! Och vet vi inte hur just nu så kan Anysia Marcell Kiels visa oss det och mycket annat.

Vi fick tidigt respons på boken. Korrekturläsaren brast ut efter bara en stund ”Boken är fantastisk <3. Det känns som att det är meningen att jag ska läsa den just nu!”. Hennes reaktion är nog inte unik, för den här boken är väldigt tilltalande och författaren fångar upp läsarna på flera olika sätt och för oss med in i healingens värld.

Hon varvar vägledning och inspiration till utveckling med berättelser ur hennes liv. Och så delar hon med sig av de specialövningar som hon själv arbetar med i sitt eget liv. I mitt personliga möte med Anysia kunde jag snabbt konstatera att hon tar sin uppgift som healingmedium väldigt seriöst och är helt överbevisad om att vi alla har förmågan.

Videointervju med våra författare: Missa inte de inspelade intervjuerna med våra författare på vår hemsida!

Vänvärvning: Vi har gjort det ännu lättare att värva vänner till bokklubben och din belöning kommer på direkten! Logg in på ditt konto och läs mer.

Beställ direkt: Klicka hem Periodens bok snabbare och slipp vänta tills den skickas hem automatiskt efter perioden är slut! Logga in på hemsidan, klicka in på Periodens bok och tryck på Beställ direkt. Lägg samtidigt med pluserbjudandena så får du alla rabatter på en gång.

Just nu har vi healingtema även på pluserbjudandena. Och så vill jag puffa för den årliga favoritkalendern med Paulo Coehlo’s citat och otroligt vackra bilder. Temat för 2020 är ”Hemligheter”.

Nu sätter jag på mig ullmanteln och handskarna, laddar vedtraven och njuter in hösten =).

 

Varma sensommarhälsningar
Alexandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *