”Därför behövs Hjärnhälsa mer än någonsin tidigare”

ÄNTLIGEN! Som jag och många med mig har väntat: Hjärnhälsa är äntligen här! De här två böckerna har redan tagit världen med storm och det är inte så konstigt – informationen vi får från Anthony William är helt unik i sitt slag. Han hjälper oss att förstå vad som sker i vår värld, hur det påverkar våra kroppar och hur det har lett till den epidemi av kroniskt sjuka människor vi ser idag.

Det är inte meningen att vi ska normalisera krämpor som högt blodtryck, mensvärk, migrän, klimakteriebesvär, infertilitet, celluliter, cancer, neurologiska besvär, ont i kroppen för att nämna några, eller skylla det på gener, hormoner eller att våra kroppar attackerar oss. Det är meningen att vi ska lära av dem och se de här symptomen som vägvisare att någonting är allvarligt fel.

Idag har väldigt många människor neurologiska besvär, bland annat hjärndimma, depression, ångest, depersonalisation, tvångssyndrom, bipolär sjukdom, värk och smärta i kroppen, Parkinson, ALS, tics och spasmer, stroke, yrsel, alzheimer och demens (och mer). Anthony har alltid delat med sig av information om vad vi kan göra för att återhämta oss och nu har han gett ut två böcker om hjärnan som är riktade specifikt mot just neurologiska problem. I Hjärnhälsa ger han svar på vad som drabbat många människor redan och vad som är på väg att drabba de flesta. Men också, såklart, vad vi kan göra åt det.

Anthony skriver i Hjärnhälsa på sidan 69: ”Vi är på väg till en plats där kronisk sjukdom kommer att omdefinieras på grund av att mer än hälften av världens befolkning kommer att bli mycket sjuka med neurologiska symptom, oftast med hjärninflammation närvarande.”

Om du har, som många andra, sökt svar på vad dina hälsobesvär beror på, märker du snabbt att det inte finns mycket svar att få. Kanske du har besökt läkare efter läkare, alternativterapeut efter alternativterapeut och kommit hem med gissningslekar och teorier om vad de kroniska symptomen beror på. Det är precis därför som Hjärnhälsa behövs, mer än någonsin tidigare, så att vi kan ta vår hälsa i våra egna händer.

De har kallats de bästa böckerna inom hälsa som någonsin har skrivits och det finns otroligt många verktyg i dem som hjälpt mig själv och många av mina klienter. Jag önskar att jag hade haft tillgång till dem tidigare på min återhämtningsresa.

Du finner även detta i Hjärnhälsa, på sid 9: ”Du är inte längre vilse. Du är inte strandsatt och ensam i vildmarken, övergiven av de teorier och åsikter som du har tagit till dig under livets gång och som du trodde skulle vara till hjälp för dig. I takt med att de hjärnrelaterade kroniska sjukdomarna ökar exponentiellt, snabbare än någon gång tidigare i vår historia, kan du få kraft av kunskapen om hur du kan försvara dig. Sådan kunskap kan ta dig bort från den formliga tidvattenvåg vi nu ser av neurologiska symtom, besvär och sjukdomar, och du kan uppleva lugnet i att veta att du inte behöver bli en siffra i statistiken.

Med de här orden blir du en del av en rörelse för läkning och hälsa – en världsomfattande gemenskap bestående av miljontals människor som använder sig av informationen från Medical Medium för att få tillbaka livet. Den här boken fungerar som din överlevnadsguide – den hjälper dig att upptäcka vad som hela tiden har varit felet och hur du kan bli fri från det. Den handlar om att uppleva lindring, läkning och seger. De här levande orden kommer alltid att finnas till din hjälp under resten av ditt liv…

Vårt främsta försvar mot det som kan hota hjärnans och nervsystemets hälsa är hjärnan själv. När vi använder vår egen hjärna för att skaffa oss kunskap som går bortom den medicinska forskningen och vetenskapen kan vi höja oss över de kroniska sjukdomarna och lidandet som de orsakar och ta tillbaka vår kraft.”

Det är så mycket jag vill säga om de här böckerna, så jag har gjort ett poddavsnitt om dem om du vill lyssna. Kolla in Hälsosantpodden avsnitt 26.

I välmående, Carolina Johansson

Carolina Johansson
Utbildad sjuksköterska och näringsterapeut med fokus på Anthony Williams lära
Hemsida: carolinajohansson.se
Podcast: Hälsosant
Instagram: carolinajohansson.se
E-post: [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *