Nu fördjupar vi din intuition 🔼

Hej vackra sjÀlar,

Hur mĂ„r ni? Det Ă€r fredag och sol, kan det bli bĂ€ttre?! â˜€ïžđŸŒž

Senaste Äret har min intuition öppnat upp nÄgot enormt. Jag vet nÀr mÀnniskor kommer höra av sig, jag kÀnner pÄ mig rÀtt saker och i möten kan jag lÀsa av och lÀsa in mÀnniskor sÄ lÀtt. Det har alltid varit sÄ hÀr för mig, fast pÄ olika nivÄer. Men just nu Àr det vÀldigt starkt. NivÄerna har tidigare varierat beroende pÄ hur mkt jag valt att lita pÄ mig sjÀlv. NÀr jag inte gjort det har jag tagit avstÄnd frÄn min intuition. 

Jag tror att det Àr sÄ starkt just för att jag vÀljer att lyssna pÄ mitt hjÀrta och för att jag spenderar vÀldigt mycket tid med mina kristaller. Det Àr som att jag springer genom energilagren och höjer min energi vÀldigt snabbt. Det Àr vÀldigt hÀftigt, men jag fokuserar samtidigt mycket pÄ att jorda mig sÄ att jag stÄr stadigt med bÄda fötterna pÄ jorden. Jag har bla alltid pÄ mig mitt Turmalin-halsband och ofta rökkvarts.

Är ni nyfikna pĂ„ att bli mer intuitiva? DĂ„ har jag flera kristalltips. Kristallerna kommer hjĂ€lpa dig att lita mer pĂ„ din intuition, utveckla din förmĂ„ga att komma i kontakt med andevĂ€rlden och utveckla en starkare intuitiv kĂ€nsla. 

Förutom att jorda mig sjÀlv med kristaller som jobbar med rotchakrat (sÄsom svart turmalin, rökkvarts, onyx) sÄ brukar jag arbeta med kristaller som arbetar med dem tre översta chakrana: hals (ljusblÄ kristaller), tredje ögat (indigofÀrgade kristaller) och kronchakrat (lila och vita kristaller). 

Kristalltips:

Aquamarin – Dess unika koppling till vattenelementet gör denna kristall till ett fantastiskt verktyg för att utveckla ditt inre seende, din kommunikation och din intuition. Den har en förmĂ„ga att tysta sinnet under meditation vilket hjĂ€lper din intuition att utvecklas och lĂ„ta din inre sanning att tala. (Halschakra). NĂ€r min bĂ€sta vĂ€n fick barn fick hon ett armband i aquamarin av mig just för att öppna upp och vĂ„ga lite pĂ„ intuitionen. Vi mammor behöver det 😉

Labradorit – Detta Ă€r ju en av mina absoluta favoritkristaller. Jag kan inte kolla mig mĂ€tt pĂ„ den. Den har Ă€ven helt underbara egenskaper dĂ„ den rengör vĂ„ra chakran och öppnar upp dem (fast med beskydd). Den skapar som en sköld av energi runt oss. Denna rening och öppning av dina chakran vĂ€cker din intuitiva kĂ€nsla och psykiska krafter. Har ni sett detta Moon Goddess halsband.

Celestit / Celestin – Denna vackra ljusblĂ„ kristall, med sina ”upplyftande” vibrationener, hjĂ€lper dig att utveckla psykiska förmĂ„gor och kontakta dina guider, skyddsĂ€nglar och Ă€nglar.

AnvÀnd bara det medan du mediterar för att fördjupa din meditativa stat vilket Àr det tillstÄnd dÀr kommunikation med den andliga riken förekommer.

Meditera sittandes eller liggandes med din kristall i 15-20 min. Ligger du ner kan du lÀgga dem pÄ motsvarande chakra.

Ha en underbar fredag!!! ✹✹✹ Kommentera och berĂ€tta gĂ€rna om hur din intuition utvecklats, jag Ă€r sĂ„ nyfiken 💜

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *