Retrograden behöver inte betyda att livet backar

Heeej,

Hur mår ni?

Överlever ni Retrograden som pågår? 

För min del går det relativt bra givet att jag är medveten om den och förhåller mig objektiv till saker som händer (försöker ta dem med en klackspark) även om den senaste tiden bjudit på många tuffa utmaningar. Men jag antar att det är en del av livet! 

Det är ju planeten Merkurius som är i retrograd vilket betyder att resor, kommunikation och teknologi påverkas mest: förseningar, missförstånd och datakrångel. Check på alla dem haha. Kanske upplever ni att vissa människor uppför sig som idioter?! It is all mercury 😅

Det är så många som fokuserar på retrogradens negativa aspekter och glömmer bort de positiva: Tid för att känna sig själv och sina rädslor, tid att planera och tid för att försöka ta livet med humor. Överlag tycker jag att de tunga energierna från Dec, Jan och Feb börjar lätta. Det är ljusare om dagarna och saker går framåt. Jag passar på att smida stora planer fram till 10 mars (när retrograden avslutas) men jag undviker förhastade beslut, avtal och allt för planerat schema (jag har en plan b). 

Har ni sett Livsenergis underbara rea? Jag var inne och handlade häromdagen. Det är verkligen en av mina favoritreor, så mkt visdom att fynda. Längtar efter mitt paket! Så fort det kommer ska jag visa mina guldkorn 🙌

Mina kristalltips för retrograden:

  • Rökkvarts
  • Svart Turmalin
  • Fluorit
  • Hematit

Fokus på jordande så ni står stadigt här och nu. Bort med negativa energier och se det vackra och magiska här och nu. 

Ta hand om er! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *