Sockerdricka i kroppen!

Vissa dagar är bara fulla av energi, sådär mycket så det spritter i hela kroppen! Så har jag det just precis nu. Jag vill nästan poppa upp korken i huvudet och låta sockerdrickan svämma över!

Men dagen började inte riktigt så. Snarare var det en sådan morgon som jag inte tycker om. Dåliga starter är inte min grej. Strul med logistiken, sjukt barn, hönsens vattentank (jag passar några härliga höns den här veckan) var tom och sedan blev det översvämning…ja, listan blir längre men jag besparar er en långrandig historia.

Så kommer jag till jobbet och har ett enormt inspirerande samtal som gav så otroligt mycket energi. Tack universum!

Den här spännande personen kommer börja blogga hos oss. Jag är så spänd på att berätta mer men vill spara det för att ger er allt i en snygg och spännande förpackning. Just nu är jag bara uppe i varv och tankarna är precis överallt…röriga och ofullständiga.

Nu ska jag snart gå på en lunch där jag är ganska säker på att jag kommer landa, grunda mig i livet - allt det goda och tyvärr även allt det hemska som man inte tror ska hända så nära en själv. Men jag älskar att träffa den här personen för det finns så mycket djup där, önskan om förståelse, öppenhet, acceptans och även eget ansvar - vilket jag vurmar så mycket för. Om vi bara kan se oss själva och ta ansvar för våra liv istället för att skjuta över det på andra så kan vi försätta berg! Det är så otroligt häftigt att få följa människor som lyckas med det ”omöjliga”.

Solen skiner, det gnistrar i snön. La vita e bella!

Sparkles!
Alexandra