Vägledande budskap vecka 24

Hej på er!

Har plockat fram min gamla lek THE STARSEED ORACLE av Rebecca Campbell (den orakellek jag började med när jag gav mig in i den här världen …) – Vad gillar ni den? 💫

Låt mig börja med en mening som sammanfattar veckan som kommer ganska bra: ”Mucka inte gräl med andra, och tillåt inte andra att mucka gräl med dig.”

De kort som kommer upp för veckan antyder nämligen påfrestande energier och tendens att ”råka i olag” med andra människor.

Det första rådet jag ger är då att ANDAS. När du märker att energin eldar på och humör och tonläge hos någon (eller dig själv) trappas upp – JUST BREATHE ❤️

Ni vet den gamla klassikerna att ”gå undan och räkna till 10” är inte så dum ändå, och en strategi jag rekommenderar att ta till om situationen kräver det under veckan som kommer.

För det kan hetta till. Så försök ha i åtanke att inte reagera i affekt. Tillåt dig inte bli triggad om något händer som påminner dig om jobbiga/såriga och kanske inte helt läkta saker från det förflutna.

Medvetenhet alltså. Om dig själv och hur du reagerar, men också ”var den andra personen kommer från”.

Härifrån är det inte långt till frågorna ”Varför reagerar jag som jag gör?” och ”Vad behöver jag göra för att ta itu med det och läka de sår som tenderar att gå upp så att jag kan gå framåt som en hel människa?” ❤️

Allt vi möter. ALLA vi möter. Har någonting att lära oss.

Ha med dig det denna veckan.

Istället för att tänka ”Varför händer detta mig?”, tänk ”Vad kan jag lära mig av detta som just nu händer?”.

Behöver du hjälp med att reda ut och se med hjärtat och själens klara blick på det som kommer upp denna veckan så är jag tillgänglig för dig och bokar mer än gärna upp en medial vägledning. Du når mig via pm eller mejl till [email protected]🔮

Kram 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *