Vilket kort väljer du?

God morgon, det är dags för ”Vilket kort väljer du?” 🌸

Idag får du, genom det kort du väljer, vägledning i hur du
ska tänka/agera i din situation/det problem som upptar dina tankar just nu. 🌿

Så titta på bilden nedan, och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

WATER YOUR GARDEN
Vila, återhämtning, att hämta andan och att landa i dig själv för att reflektera över vart du är och var du är på väg – det är uppmaningen till dig som väljer detta kort.

För förmodligen börjar du bli trött. Fysiskt, mentalt eller själsligt. Bara du vet. Och du vet också vad ”the cure” är, du behöver bara tillåta dig.

Så ge dig själv det du behöver för att återhämta dig, ladda batterierna och kalibrera om till den version av dig som kan ta dig i den riktning din själ vill att du ska röra dig 💜
 
CALLED
Vad är det för känsla/rop/längtan/kallelse som du inte hörsammar? Vad är det du ignorerar?

Du som väljer detta kort har förmodligen under en period upplevt att skifte, en dragning åt ett annat håll – kanske genom ett inre skav, en olustkänsla eller helt enkelt en ny ”vetskap” om att du behöver styra om.
Detta kort är en bekräftelse på att du bör hörsamma det som skrämmer dig. För du känner ju – att om du plockar bort rädslan – så ropar hjärtat ”JA!” 💜
 
HIRAETH
Att vara omgiven av människor men ändå känna sig ensam är ingen trevlig upplevelse, snarare väldigt sorglig och förvirrande.

Du som väljer detta kort upplever förmodligen att du inte befinner dig i rätt ”crowd”, att din ”tribe” är någon annan stans och kanske – just nu – osynlig eller svår att finna/ta kontakt med. Hur eller hur – du behöver röra dig utanför din comfortzon. Du behöver vidga dina vyer. Öppna upp för nya upplevelser – gärna genom möten med människor. Men också genom att resa. In i dig själv eller fysiskt till en annan plats spelar ingen roll – det vet bara du 💜

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!
Och du – TACK för att du tittade in här hos mig 💜


Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *