Vägledning vecka 11

Kortet för vecka 11 är JEWELLED WEB 🕸️

Det är en uppmaning till dig som rusar fram lite för fort, som hoppas, strävar och försöker påverka sådant som inte går att påverka, att ta ett steg tillbaka. Att sätta dig ner vid vägkanten och vila 🕯️

För när du rusar på missar du så mycket. Kanske springer du till och med förbi för dig perfekta omständigheter och möjligheter.

Så – ta ett steg tillbaka. Universum jobbar HELA TIDEN, men i det fördolda. Lita till det. Lita till att det som är för dig kommer bli dig givet när tiden är inne.

Och hur vet man när tiden är inne? Jo, när du ser den där möjligheten, chansen, öppningen eller människan som lyser lite starkare än alla andra – då vet du 🌟

Men stopp ett tag. Bara för att du fått syn på din ”juvel” (vad det nu än innebär för dig) så betyder inte det att du ska slänga allt åt sidan och köra järnet.

Nej. Insikten må ha nått dig, vägen må lysa klarare än på länge men du … vänta lite. Bara lite. Sitt lugnt i båten en stund. Agera inte i en hast. Vänta in. Se över dina möjligheter. På vilket sätt är det bäst att gå framåt, att avancera mot den där juvelen som du vet är menad för dig att få?

It’s already yours, så visst kan du vänta lite till? Tills stjärnorna är aligned och lyser upp din högsta väg mot den 💎

Kram 💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *