Vilket kort väljer du?

Hej på er 😊

Det är dags för ”Vilket kort väljer du?”

Så – vad vill universum att just du behöver veta och ta fasta på lite extra just nu? Något av korten nedan håller det budskap just du behöver ❤️

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap.

>>

>>

>>

The Sun
Det är dags att ”komma ut ur din grotta” och njuta av solens livgivande strålar. Livet kallar på dig – att skina och att sprida ljus, värme, lätthet och humor omkring dig. Ut med dig och lek!

Men … det är också ett kort som uppmanar dig som ”funderat för länge” att göra slag i saken. Att lufta och sätta stråkastaren på dina idéer och det du jobbat med.

Kort och gott: ett kort som uppmuntrar dig till att våga lysa och sprida värme och godhet, men också att agera och göra sanning av dina drömmar ❤️

The Crow
”Walk your talk” är kråkans budskap. Var den du är, agera enligt det din inre karta och dina känslor. Räds inte andras åsikter, de speglar bara osäkerheter inom dem.

Och du – det är inte fel att ändra sig. Så länge du vandrar med ett rent hjärta och samvete så är du fri. Så låt sanningen göra dig fri. Din inre sanning, är den enda kartan du behöver följa ❤️

The Heart of the Sky
Det här kortet är en påminnelse om att kärleken är den enda sanna kraften i universum och att du – när du följer din hjärtas röst – kan skapa allt du drömmer om.

Se återstoden av ditt liv som en tom bok, en omålad canvas, och minns att det är du som skapar storyn när du sätter antingen pennan eller penseln till pappret. Du väljer vad du vill fylla din bok med. Låt ingen annan komma och kladda på dina sidor eller säga att ditt innehåll inte är tillräckligt bra eller ens möjligt.

Det är dags att skapa, att sätta dina intentioner och att ta emot. Bry dig inte om detaljerna, dem tar universum hand om ❤️

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna! 🙂
Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Kram! //Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *