Vägledning vecka 16

”Do what you need to do to protect yourself” var det första som kom ner när jag drog dessa kort – Pilen och Vattnets väktare.

För ja, energierna den kommande veckan är uppskruvade, och det kommer att kännas av. Hur beror på vem du är och var du befinner dig i livet, men jag kan lova att energiernas påverkan inte går någon obemärkt förbi.

Så – var snäll mot dig själv. Fråga dig vad du behöver och vad du inte behöver. Adjust accordingly.

Minns att alla känslor som kommer upp är okej. Det finns inget som heter ”fel” eller ”du är för känslig” här. Det som kommer upp gör det av en anledning, det är själens sätt att kommunicera med dig. Minns också att allt som händer är okej. Att det är som det ska. Att du är som du ska, där du ska.
Vi befinner oss alla i en brytpunkt på ett eller annat sätt, så låt inte tveksamheter, rädslor eller helt enkelt för att ”det är jobbigt och ansträngande” sätta käppar i hjulet för din framtida färd ❤️


Skulle du vilja ha mer personlig vägledning och guidance för att på bästa sätt kunna tackla det som sker i ditt liv just nu, denna intensiva nymåne/förmörkelsevecka? Då kanske mitt mån-mejl är något för dig? Där får du förutom PERSONLIG VÄGLEDNING I EN FRÅGA VIA ORAKELKORT:

• ingående rapport kring de aktuella energierna
• tips på hur du kan använda energierna för att på bästa sätt dra nytta av dess fördelar
• reflektionsfrågor för djupare reflektion och inre arbete.

Pris 250 kr – bokning via pm eller mejla [email protected] 🌟

KRAM //S

2 thoughts on “Vägledning vecka 16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *