Vem behöver healing? 

I min vardag med ett ben i vardagslunken och ett ben i en syftesdriven verkstad där vi producerar verktyg för självutveckling, stöter jag ibland på ett slags ögonblick där de här två världarna ger mig information om samma saker men från olika håll. Kopplingen sker i min hjärna, det ”går upp ett ljus” och jag ser hur världarna smälter samman. Det är alltid en härlig känsla eftersom det är lite av vår dröm här på Livsenergi – att skapa fler ögonblick där alla förstår varandra och inre utveckling är något självklart för individ, mänsklighet, planet och universum. Idag fick jag en sådan upplevelse om healing och läkning. 

Utgångspunkten är den att alla är intresserade av healing – att läka – på något sätt. Skillnaden mellan de olika världarna är kanske hur vi ser på healing, t.ex. healing är: 

  • ouppnåeligt och inte tillgängligt för alla ELLER något som alla har tillgång till 
  • endast relaterad till kroppsliga, fysiska symtom ELLER något som kan ske på alla plan; fysiskt, mentalt, andligt, brett och djupt 
  • en stor grej som man ägnar sig åt i allvarliga fall ELLER enkelt och fungerar oavsett problemets storlek eller seriositet 
  • en punktinsats ELLER en ständig resa 

VI hoppas att alla en dag förstår vidden och möjligheterna med healing. En som redan gör det är Shereen Öberg. Hon har gått igenom en lång healingresa på egen hand, iakttagit sina steg och sedan skapat en orakelkortlek för att underlätta för fler att aktivera sin läkande förmåga. Vi har glädjen att presentera den här spännande och otroligt vackra orakelleken som periodens medlemserbjudande – Helande orakelkort. Med dessa kan du jobba med läkning i fem olika lager – precis så lättsamt eller djupt som du själv vill:  

  1. den fysiska kroppen 
  1. tankekroppen 
  1. känslokroppen 
  1. energikroppen  
  1. den andliga/själsliga kroppen. 

Vilken tid om inte nu är perfekt för en helande orakellek som hjälper oss att skifta energi till det positiva och läkande? Om vi läker oss själva så läker allt och det är precis vad vi behöver för att få ordning på vår snurriga värld. Så på frågan ”vem behöver healing?” är svaret Alla & Allting, Alltid.  

Under tiden runt jul står känslorna ofta i centrum, speciellt tacksamheten och kärleken till dem man har omkring sig. Shereen nämnde i vår intervju att ”När vi väljer att leva i tacksamhet händer fantastiska saker i oss.”. Jag tyckte det var så vackert sagt. Ibland behöver vi läka något för att kunna känna tacksamhet. Med Shereens kortlek blir det både roligare och lättare att ta sig an sin healingresa. Prova du med! 

Jag önskar dig en underbar december med mycket glädje, värme och många mysiga stunder. 

Varma hälsningar, Alexandra 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *