Vi har rensat färdigt – nu bygger vi upp nytt igen!

När jag skriver detta är januari snart slut och vi har börjat landa i vårt nya år! Den senaste veckan har jag fötts med en massa hopp inför 2022. Det är något jag indirekt har bett om för att jag har känt ett behov av hopp och framtidsutsikter. Och då kom det, i lite olika skepnader; till exempel fina samtal med vänner och en härlig intervju med Diana och Tim – författarna till periodens medlemsbok.

Det är väl bara att konstatera att det inte är den soligaste av tider just nu, på flera plan. Men dagen blir längre för varje minut som går – det ska vi inte glömma! Och, en annan ljuspunkt är såklart BOKREAN! Vi har bunkrat upp med över 150 titlar och massor med kristaller till fyndpris för dig som medlem, så bläddra vidare, välj och vraka.

Jag förvånas ofta över tajmingen i många av våra boklanseringar. Inte hade jag en aning om att det var en spännande tidpunkt att låta Ärkeänglarnas guide till upplysning och mästarskap se dagens ljus i början av 2022. Det gick först upp för mig i samtalet med författarna Tim och Diana. De förklarade att år 2021 var slutet på en avveckling, en utrensning av allt gammalt som ska bort innan vi kan bygga upp något nytt. 2022 är början på en period av utveckling, uppbyggnad och mjukstart inför 2032 då det sägs att vi åter lever i den femte dimensionen. Vi är nu mitt i den 20-åriga period av andlig utveckling som pågår mellan 2012 och 2032. Visst är det fint! Självklart har du möjlighet att lyssna på hela intervjun du med, se sid 26.

Den härliga författarduon sa något annat som fastnade hos mig – att allt fler män vaknar upp och intresserar sig för det inre och det andliga just nu. Och bara ett par dagar innan vårt samtal förlorade vi på jorden en otroligt fin förebild för just detta, nämligen Björn Natthiko Lindeblad. Natthiko betyder ”Den som växer i visdom”. Hans bok Jag kan ha fel ligger på mitt nattduksbord sedan ett halvår tillbaka och jag läser i den då och då. Björn var så otroligt fin med orden, och bara ödmjukheten i titeln säger en hel del till oss vanliga människor som inte har varit munkar i närmare två årtionden. Jag tror att han var här hos oss för att göra ett ordentligt avtryck i vårt materialistiska samhälle och visa en väg för att komma närmare livets kärna, och det lyckades han med. Han har berört människor världen över med sin berättelse, sitt mod att gå sin egen väg, och med sin enorma visdom. Hjärtligt tack för det och må du vila i frid. <3

Kära medlem, ge dig själv den näring du behöver nu under vintervåren, både fysiskt och mentalt. Lämna det giftiga utanför, vad nu det kan vara för dig. Det hör inte till din morgondag. <3

Varma hälsningar, Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *