Vibrationerna sätter stämningen

Hej fina du!  

November är här. För många är det en mörk, grå, blöt och tråkig månad, så vi tänkte fylla den med en massa härligheter! I det här numret har vi fokus på hårda klappar och gnistrande kristaller. Det är ju en perfekt tid nu att förbereda julen – både praktiskt och stämningsmässigt. Att handla julklapparna i god tid kan göra livet i december helt underbart, utan stress och med en massa tid över till att glädjas av all vänlighet som jag tycker infinner sig i jultider. Därför har vi fyllt butiken med spännande paket till fina priser – bokpaket, doftpaket, kristallpaket, hälsopaket och mycket mer, så passa på! 

Och så har vi det där med stämning…  

Känns inte tiden inför jul lite magisk? Snart är det första advent, och i god tid innan dess kommer vackra belysningar upp i stan och hos grannarna, stearinljusen och brasorna brinner i varje hem och kanske, kanske njuter många lite extra. Det gör jag. Jag älskar den här tiden. Inte minst av att komma ut i naturen en tidig morgon och se hela skogen vara klädd i iskristaller, andas in den höga luften och känna mig ren, vaken, levande.  

Det finns en röd tråd genom stämning, vibration och frekvens. Vi, eller åtminstone jag, dras till stämning – vill gärna skapa goda stämningar och är känslig för tryckt stämning. Känns det igen? I varje stämning finns en rörelse, en vibration. Den här vibrationen finner vi vart vi än vänder vår uppmärksamhet, men den är mer eller mindre uppenbara för oss. Yulia Van Doren hittade sin röda livstråd i vibrationer och har vigt sitt liv åt precis det. Som operasångerska skapar hon ljudmagi med röstens vibrationer och som Goldirocks skapar hon kristallmagi med naturens små mirakelverk.  

Jag fick en dryg timmes samtal med Yulia (som ni kan se och lyssna på online), och det var så underbart att få lära känna henne. Hon är väldigt öppen och naturlig, så personlig och ärlig, ödmjuk och vacker. Det är även en bra beskrivning av hennes bok – Kristallmagi – som vi har valt som Periodens bok i detta nummer. Jag vill även lägga till ”en praktisk inspirationskälla för en vardag med kristaller” till bokens presentation. Den stimulerar sinnen med helt fantastiska bilder, och den stimulerar själen genom att göra det enkelt för oss att med kristallernas hjälp lyfta oss själva och fylla livet med precis det vi önskar.  

Nu börjar en intensiv period av magi och önskningar. Ta vara på den, gör den till din. Kristallmagi kanske är din följeslagare på vägen.  

Varma hälsningar 

Alexandra Jerselius 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *