Vilket kort väljer du?

Hej på er 😊

Det är dags för ”Vilket kort väljer du?”

Så – vad vill universum att just du behöver veta och ta fasta på lite extra just nu? Något av korten nedan håller det budskap just du behöver ❤️

Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap.

>>

>>

>>

WATCHERS
Detta kort är en uppmaning till dig att ta ett steg tillbaka. Att FAKTISKT inte ”speak your word or opinion” om det inte är absolut nödvändigt, då det kan piska upp stormar av orimlig omfattning. Fråga dig själv innan du säger något: ”Är det sant, snällt och nödvändigt?” Om det inte kvalar in under alla tre, försök då knipa igen istället.

Det är också en uppmaning att sluta göra och bara vara. Att observera det som sker utanför dig utan att ”get caught up in drama”. JUST BE ❤️

DANCES ON ONE FOOT
Livet är en balansgång. Mellan hjärna och hjärta, förnuft och känsla, vara och göra, ge och ta – och när detta kort kommer upp så uppmanas du att försöka finna en ny slags balans i livet. Vad kan du balansera för att må bättre? Göra bättre? Vara bättre?

Kom ihåg att du aldrig kommer att bli helt och fullt redo, men du kan förbereda dig så gott du kan. Du kan stå startklar när universum glimtar på slöjan och erbjuder dig en möjlighet. Och du – släpp tanken på att ”allt hade varit så mycket bättre om …”. Släpp! Fokusera på – och var tacksam för det du har. Tro mig, med det kommer du långt, även om du halkar till och tappar balansen någon gång då och då. Upp på linan igen bara, tungan rätt i mun ❤️

GARDEN OF VENUS
”Du har kämpat både länge och väl, nu är tid för dig att vila” är meningen som kommer till mig när jag vänder på detta kort. Du behöver ge dig själv tillåtelse att vila, för om inte du står upp för dina behov kommer ingen annan göra det heller. Så – ta steget från slagfältet och in i hjärtat. HEM.

Detta kortet står väldigt mycket för att du ska ge kärlek och näring till en själv, för acceptans och för läkning. Vad behöver du titta på inom dig själv innan du är helt och fullt redo att ge dig själv det du behöver? ❤️

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna! 🙂
Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Kram! //Sofia

2 thoughts on “Vilket kort väljer du?

  1. Känns viktigt för mig just nu…. Har svåra beslut att fatta.. men antar att jag måste gå till mitt hjärta för att finna det rätta svaret här.. inte van att ta hjälp men kanske: ”ensam är inte stark”?

    1. Hej Birgitta <3

      Ja, om du inte kan hitta svaret i ditt hjärta (just nu letar du efter det ii huvudet – sluta med det) så kanske det kan vara bra att ta hjälp av en vägledare av något slag.

      Önskar dig lycka till /Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *