Vilket kort väljer du?

Hej på er 💕

Dags för ”Vilket kort väljer du?” ☀️

Så – är du redo för ditt budskap? Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

DEN VISE
”Var hängiven och målmedveten” är budskapet till dig som dragits till detta kort. Angående vad? Kanske ett beslut du tagit som har med livsriktning att göra? Eller hälsa? Hur du bemöter andra eller sätter gränser?

Oavsett vad, så försök minnas ditt ”varför” – det gör det lättare att ”hålla i” ❤️

RIKTNINGENS VÄKTARE
”Välj din väg” säger detta kort. Det är alltså dags för dig att välja en riktning. Det kan vara i livet, eller så kan det ha att göra med ett mindre beslut/fråga. Energierna är i alla fall gynnsamma för dig att välja. Nu får du medvind, för där du står för tillfället blir det varken ”hackat eller malet”. Om du står i valet och kvalet, lyssna på hjärtat. Den riktningen huvudet pekar blir sällan rätt … ❤️

PILEN
Hm … ”omge dig med energier som ger skydd” säger detta kort. Och min känsla är att du som valt detta kort antingen är väldigt trött av någon anledning, eller så har du svårt att sätta gränser. Du behöver hur som helst ta bättre hand om dig själv. Det är prio här. Du vet själv vad du behöver göra, och ingen annan än du lider om du inte gör det. Så – sätt dig själv i första rummet. Sätt gränser, säg nej tack, täpp till energiläckor … För om du inte har orken kan du inte vara till hjälp eller nytta, vare sig för dig själv eller någon annan ❤️

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!
Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

4 thoughts on “Vilket kort väljer du?

  1. Spot on! Valde kort nr 3. Varit heeelt slut flera dagar, känns som jag sitter och halvsover framför mobilen just nu. Har även fått ett jobberbjudande jag vet kan bli för mycket ansvar för mig just nu, men övervägt för det verkar så kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *