Vilket kort väljer du?

Hej på er!

Dags för ”Vilket kort väljer du?”
Så – är du redo för ditt budskap? Ta några djupa andetag och tona in. Titta på bilden nedan och de tre korten. Vilket av dem dras du till, vilket skulle du välja att vända på? Vilket ropar ditt hjärta att du ska välja?

Scrolla ner för rättvända kort och budskap!

>>

>>

>>

FEAST OF PLENTY
Min vän, det kan vara så att du står inför flera val, det ena mer lockande än det andra. Så – hur ska du göra? Vad ska du välja? Universums uppmaning till dig här är att se över de olika alternativen och vad du tror konsekvenserna av respektive val blir. Hur förändrar de olika alternativen ditt liv? När du ser det så blir valet enklare. Och du – det är nästan alltid bäst att välja det som kanske inte ger utdelning direkt, utan större vinst lite längre fram. Lite ”den som spar, han har”-tänk, alltså ❤️

WINTER’S DREAM
Du, min vän behöver ta det lite lugnt. Din hälsa skulle må bra av att du drar ner på takten en aning, en period, tills du ”hämtat hem dig” igen. Mentalt eller fysiskt, det vet bara du, det enda jag kan säga är att tar du dig inte tid att vila nu, så kommer du med all sannolikhet att få ta tid åt att varje sjukledig framöver.

Det kan också (om du inte känner igen dig i ovanstående beskrivning) en uppmaning att ”bida din tid”, vänta in, och inte hoppa på något nytt eller ta ett hastigt beslut.

Lugn, alltså ❤️

THE WALL
Har du stött på motstånd, min vän? Ja, när man slå huvudet i väggen finns det bara en sak att göra, och det är att backa och se över sina möjligheter. Att fortsätta forcera, fortsätta på samma linje och därmed gång på gång slå huvudet i samma vägg, leder ingenstans här. Nej, du behöver ett nytt grepp. Nya idéer. Nytt perspektiv.

När du insett det, då kommer ”ljuset i andra änden av tunneln” visa sig, och du vet hur du ska göra för att ta dig dit ❤️

***

Slog budskapet an någonting inom dig? Kommentera gärna!

Och du – TACK för att du tittade in här hos mig ❤️

Ps. Önskar du personligt budskap eller intuitiv, andlig vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig.
//Sofia

4 thoughts on “Vilket kort väljer du?

  1. Jag drogs till nr 3, stämde väldigt bra på mig då jag just nu är sjukskriven för utmattningssyndrom. Jag försöker hitta nya rutiner i mitt liv, men det är svårt att veta vilken väg man ska ta.

    1. Just nu ska du nog inte ”ta någon väg alls” utan vila och känna in vad nästa steg ska bli. Var här o nu. Om du tänker framåt och ”action” där du är nu kommer förlänga processen ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *