Att lägga tanken till…

Efter ett par veckors härligt sammelsurium av ledighet, julfirande och festligheter, blev den första arbetsveckan på 2023 som en storm för mig. En positiv och sprudlande storm som jag så här i efterhand kan se serverade årets återkommande tema till mig som en ordentlig adrenalinknuff: ”Det blåser starka feminina vindar i år.”

Ja, det kom med besked. Jag hade tre helt fantastiska författarintervjuer – alla med modiga och entusiastiska kvinnor som vågar gå sin väg – och jag kände mig som i ett rus hela veckan. Jag fick allt på en gång – en riktig lyckodump. Veckan därpå tog kylan, mörkret och stressen vid och bjöd på raka motsatsen. I dessa stunder önskar jag att jag kunde fånga den där lyckodumpen och portionera ut den lite i taget så länge jag har lust och behöver, eller åtminstone kunna kontrollera flödet för att sätta lite guldkant även på de tristaste dalarna. Visst låter det klokt? Omöjligt? Nej, det vägrar jag att tro!

En av kvinnorna jag fick möjlighet att intervjua denna stormiga vecka var ingen mindre än Mandy Morris – manifestationsdrottningen som hyllas världen över för sin träffsäkerhet som lärare och sin oerhörda ödmjukhet inför livet och mänskligheten. Nu är det din tur att få träffa henne. Lyssna gärna på intervjun HÄR! Låt mig presentera hennes bok Manifesteringens åtta hemligheter för dig – förhoppningsvis en bok som gör dig till en möjlighetsspridare för både dig själv och din omgivning varje dag.

Manifestering är något jag är nyfiken på och har fått prova med tydlig handledning och uppnått lyckosamt resultat. ”When you put your mind to it” är ett vanligt talesätt på engelska, och läser vi det bokstavligt är det ett recept i koncentrat till lyckad manifestering. Att lägga manken (eller tanken) till – då händer det grejer. 

Jag vet att det är många som manifesterar regelbundet. Jag vet också att det är många som tycker det är svårt att se resultat. Därför hoppas jag att Mandys bok ska hjälpa alla som vill använda detta smarta verktyg och visa hur enkelt det kan vara. Hennes ”recept” är uppenbarligen beprövat – både av henne själv och av en stor grupp människor som inte kan hylla och tacka henne nog. Ett namn ni alla känner till är Anthony William. Hans lovord om Mandy och hennes bok är faktiskt anledningen till beslutet att översätta den. Jag hoppas att ni ska känna detsamma.

Är det inte en härlig tid att leta sig fram till sin inre kärlekskälla nu i februari?! Det är där vi finner kraften som hjälper oss att göra verklighet av våra drömmar. Så dröm på, dröm stort och våga tro på manifesteringens kraft!

Kärleksfulla hälsningar,

Alexandra Jerselius

TIPS 1: För att kunna följa utvecklingen av dina manifesteringar, börja skriv en dagbok. Gör det enkelt för dig, skriv bara några enkla rader varje dag. Det hjälper dig att komma ihåg vad du manifesterar (eftersom du kan manifestera många saker parallellt), att hålla dem vid liv och följa upp hur det går genom att reflektera lite nu och då.

TIPS 2: När du har satt igång en ny manifestering, lägg in en påminnelse i din kalender om ca 2, 4 och 6 månader för att återkomma till din önskan och se hur det har gått.

Lycka till <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *