Tänk dig en värld utan förebilder

Medvetenheten ökar i världen säger vi. Men vad menar vi med det egentligen? Det är nog ett ganska brett begrepp som kan gälla både hälsa, miljö och mänskligheten i stort, samt det vidare perspektivet där vi är mer medvetna om universums storhet och hur vi är en del av det. Jag tror att all medvetenhet är gynnsam för det högsta bästa. Vår individuella utveckling växer i olika faser och så länge medvetenheten ökar är vi på rätt spår. Eller hur? 

Nu och då dyker det upp personer, böcker och andra fenomen som ger den här lite upplysta trenden en extra skjuts. Som exempel på det inom vår värld av andlighet och inre utveckling ser vi bland annat Medical Medium och The Secret. Anthony William har ökat medvetenheten kring vad som orsakar våra mystiska hälsoproblem och gett miljontals människor hopp om ett friskt liv genom serien Medial läkning. Rhonda Byrne har lyft kunskapen och insikterna kring Attraktionslagen världen över och fått människor att förändra sitt liv till det positiva genom att tro på sin egen kapacitet att skapa sin verklighet. Är det inte helt fantastiskt? Och detta är bara två exempel bland många andra!

När det kommer till The Secret så är ni många som vet att det som började som en film har vuxit sig till en hel bokserie. Nu har Rhonda och hennes team äntligen förstått att det är dags för en kortlek! Och vi är så stolta över att ha blivit erbjudna att ge ut denna vackra och smarta kortlek, som vi tror är precis det många behöver för att hålla i sin dagliga praktik. Därför presenteras Visdomskort för manifestering som periodens erbjudande till dig här och nu.

När The Secret kom 2006 var jag inte riktigt där. Mitt andliga intresse hade inte kläckts ännu och jag behövde bli klar med en del annat i livet. Det är först under de senaste tio åren som Hemligheten har växt till sig i mig och jag tycker att det Rhonda gör är något helt fantastiskt. Hon är extremt hängiven sitt fynd.

Visst är det fint med starka förebilder? De visar att det är ok att stå för sin tro, sina åsikter och sin ”väg”, vilket ger andra hopp och mod att göra detsamma. Tänk dig en värld utan dem. Hur skulle det se ut? Tack och lov tycker jag att man ser allt fler, vilket är helt underbart (jag läste t.ex. precis om Louise Strömberg som gjort något jag drömmer om att göra och inspirerades till tusen ;).

Jag tror på strömmen som säger att universum vill att vi agerar NU. Tiden då vi ”hämtar information” utan att handla är förbi. För att skapa förändring i världen behöver fler finna sin styrka inombords och lysa som ett ljus, en förebild för andra.

Jag tror också att det stora uppsvinget på kortlekar för visdom och vägledning är ett tecken på att denna ström skyndar på sin takt. Kortens enkelhet knuffar oss in i handling och låter oss växa parallellt med att vi tankar visdom. ”Learning by doing” är vår skola här på jorden och vi tror att den här kortleken kan göra skillnad för många. Utrustad med rätt verktyg är det lättare att växa som människa.

Nu möter vi vårens längre dagar med fågelkvitter och solens strålar. Livet är underbart.

Glad påsk och sol i sinnet govänner!

Varma hälsningar,

Alexandra Jerselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *