Potatis – när du behöver jorda dig

Potatis, vår älskade rotfrukt som fått sitt rykte oskäligt ifrågasatt! Du har säkert inte missat att Anthony William höjer potatisen till skyarna och med all rätt! Potatisen erbjuder oss en mängd fördelar när det kommer till att hantera kroniska sjukdomar med sina antivirala och antibakteriella egenskaper samtidigt som den stärker njurarna och lugnar nerverna.

En av potatisens många fantastiska egenskaper är dess förmåga att jorda oss. Genom att ge dig en stabil grund att stå på hjälper potatisen dig när du känner dig vilsen i livet eller när oro och brist på fokus plågar dig. Den hjälper dig att fatta beslut baserade på stabilitet istället för ego. När du behöver känna dig stöttad och sedd för den du verkligen är kan potatisens vishet och jordande kraft ge dig styrka. Så mycket av dem vi är ligger gömt under ytan, och du förtjänar att få ta fram det och dela det med världen, oavsett vilka hinder som strukturer och trossystem kan tyckas utgöra. När du behöver känna stabilitet och tillhörighet kan potatisen vara din trygga hamn. Den växer i kluster, omgiven som av en stor familj. När du äter potatisen för den energimässigt över känslan av stabilitet och tillhörighet som ofta präglar en stor familj.

Potatis & blomkålssoppa

Det finns många sätt att njuta av vår älskade potatis. Ett fantastiskt alternativ är att göra en härligt god potatis- och blomkålssoppa. Du hittar receptet HÄR.

I välmående, Carolina Johansson 
Utbildad sjuksköterska och näringsterapeut med fokus på Anthony Williams lära  
Hemsida: carolinajohansson.se  
Podcast: Hälsosant  
Instagram: carolinajohansson.se  
E-post: [email protected] 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *