Krönikor

alex_2018_1

Vanor på gott och ont!

13 maj, 2020

En trend man kan se i världens bokutgivning inom självhjälp och personlig utveckling just nu är olika hjälpmedel för struktur till harmoni och balans. Det kan vara steg-för-steg guider, ritualer eller listor av olika slag. Och konceptet är helt fantastiskt! När vi har för mycket information är det svårt att välja väg – oavsett vad det gäller. Om någon hjälper oss att konkretisera ett steg-för-steg program, eller välja ut ett fåtal goda vanor vi ska följa för en hälsosammare livsstil så blir det mycket lättare för oss att komma igång. Cate Stillman är lite av en expert på att destillera […]

...Läs mer

Periodens bok:

Hälsomanifestet av Cate Stillman

Dina dagliga vanor formar ditt liv. Hur ser dina vanor ut? Stärker de dig – eller försvagar de dig? I Hälsomanifestet delar författaren tillika ayurvediska hälsorådgivaren och yogaintstruktören Cate Stillman med sig av 10 oumbärliga vanor som leder till välbefinnande och balans.
– Genom att ta små steg kan du se fram emot ett långt liv i en hälsosam kropp med ett vaket sinne, säger hon.

Metoderna i Hälsomanifestet är inte bara enkla, de är roliga att utföra, därmed blir det allt annat än jobbigt att bryta de gamla vanor som inte gagnar dig. Och förändringen går fort! Genom att anamma en ny vana varje vecka kommer du efter 10 veckor bland annat uppleva hur du har mer energi, att din matsmältning förbättrats, att rörelse och meditation har blivit en naturlig del av ditt liv samt att du känner dig lugnare, mer harmonisk och att ditt liv har fått ny mening.

Det grundläggande budskapet i Hälsomanifestets är att vem som helst – var man än befinner sig eller hur ens liv än ser ut – kan leva ett hälsosamt liv med nya vanor. Boken hjälper dig att strukturera upp ditt liv och agerar som ett vänligt stöd så att du kan leva som du innerst inne vill och bli den människa du är ämnad att vara.

 

Våga känna ditt liv!

6 april, 2017

Häromdagen talade jag med Anita Moorjani, författaren till periodens bok samt den hyllade boken Döden gav mig livet. Många av er känner till henne och böckerna bygger på egna livserfarenheter och insikter från att dö i cancer, få en stark nära-döden-upplevelse, […]

Läs mer